Vi er et ungt dynamisk team – klar til at tage alle udfordringerne op i kampen mod snavs og smuds.

Vi rengør private hjem, kontorer, bygninger, markedspladser og meget mere i hele København og omegn.

For os betyder rengøring mere end bare at støve af og fjerne snavs, vi skaber nemlig rammerne for en komfortabel livsstil for vores kunder. Derfor giver vi aldrig op i kampen mod snavset og du vil altid kunne finde os velforberedte med højkvalitets maskiner, værktøj og udstyr.

Din tid er dyrebar og derfor fokuserer vi på hvad der betyder noget for dig. Vi er klar til at bakke alle eksisterende og kommende kunder, som er trætte af den daglige rengøringsrutine, op, og tilbyde dem den bedste service.

Hvorfor os og hvorfor øko produkter?

Vælger du os i kampen mod snavset, kan du være sikker på to ting: For det første giver vi dig et friskt pust og for det andet gør vi dig glad og tilfreds.

Vores erfarende personale giver dig en fantastisk oplevelse af både tilfredsstillende og frisk rengøring, men også en utrolig god kundeservice.

Vores produkter er ECO-CONTROL (Natural Care Product) certificerede og giver et bedre og længerevarende resultat sammenlignet med de gennemsnitlige rengøringsprodukter, som du kender. Produkterne indeholder hverken klorin, phosphater eller syrer og gør dem sikre for din familie, dine kæledyr eller dine kollegaer.